Szereplők


Natalia Araújó Sanchez
1990. December 26-án született, Milanóban. Szülei híresek, apja volt focista, anyja modell és divattervező. Spanyol, Olasz és Brazil vér is folyik az ereiben. Négy bátyja van, ezért nem az a tipikus lány, kicsit fiús. Már kis korától kezdve focizik. A foci a szenvedélye, bármit képes lemondani érte, akár a szerelmet is. 17 éves koráig az AC Milan ificsapatában játszott, egyedüli lányként mikor felfigyelt rá a Real Madrid. 2009. augusztus 3-án jelentették be leigazolását. Sokan támadják más csapatok, játékosok, szerintük nem való egy lány férfi csapatba. Harmadik szezonját kezdi a Real Madridnál. Már többnyire megszokta őt a foci világa, de még mindig vannak akik támadják. A csapattársai, akik egyben a barátai is, kiállnak érte. A nyári vakációját tölti mikor belebotlik Fabregasba. Először csak pár éjszakás kalandnak fogják fel, de idővel rájönnek hogy ez több, így egy pár lesznek. Mikor megtudja hogy Fabregas a Barcában fog játszani nagyon mérges lesz a fiúra, de idővel lenyugszik. Ugyanakkor lesznek még itt problémák a foci miatt... 


 Francesc Fábregas Sóler

1987. május 4-én született Spanyolországban. Egy ideig a Barcelona ificsapatában játszott, de aztán felfigyelt rá az Arsenal, így ott játszott évekig. 2011.augusztus 15-én igazolta le a Barcelona. Imádja a csapatot, ugyanakkor van egy lány az életében aki nagyon fontos számára, és mivel ez a lány Realos kénytelen választani a csapat és a szerelme között...
 
 
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
 
1985. február 5-én született. Egy időben került a Real Madridhoz mint Nati. Nagyon jóban lesznek, szinte legjobb barátok. Ő ismeri a legjobban, és rá hallgat leginkább a lány. Nemrég született kisfiának Nati a keresztanyja. Mindenki azt hiszi, hogy több van köztük barátságnál, de ők erre nem is gondolnának. 
 
 
 
Caroline Celico

Ricardo Izecson dos Santos Leite, ismertebb nevén "Kaká" felesége, két gyermekes anya. Natalia legjobb barátnője. Még Olaszországban barátkoztak össze, Ricardo révén lettek barátok. Mikor Natalia Madridba kerül ő és a férje segítenek neki. Kislányának Natalia a keresztanyja. 
 
 
Ricardo Izecson dos Santos Leite/Kaká
 
Ricardo a Real Madrid játékosa, férj, és két gyermekes apa. Imádja a családját, bármit megtenne értük.
Natalit Olaszországban ismerte meg, azóta nagyon jó barátok, olyan neki mintha a húga lenne. Ő rá bármikor számíthat Natali.
 
 
  Carlotta Fábregas Sóler

Carlotta Cesc húga. Nagyon jó testvérek, imádják egymást. Barcelonában él a szüleivel. Mikor megismeri testvére barátnőjét egyből jóban lesznek. Később kiderül, hogy az a fiú akivel Carlotta jár, Natalia bátyja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése